kereső

2011. július 11., hétfő

Egy másik bórsavas recept

Hozzávalók:
1/4 bögre sertészsír
1/8 bögre cukor
kb. 20 dkg bórsav por
1/2 bögre liszt
1/2 apróra vágott hagyma
víz
1. Keverd össze a zsírt a cukorral, míg krémes keveréket nem kapsz.
2. Keverd össze a bórsavat a liszttel és a hagymával.
3. Mindezt keverd össze.
4. Adj hozzá annyi vizet, hogy gyúrható masszát
5. Formázz kis golyókat a pasztából vagy tégy egy keveset a masszából kis műanyag.
Az így előállított csalit helyezd el a leginkább fertőzött területeken, arra vigyázz, hogy kisállatok és gyerekek ne férjenek hozzá, mivel a bórsav méreg. A csaliban a bórsav a főszereplő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése